Utlovade bilder






Totalt oredigerade, så ta det för vad det är. Och, säg hej till fina Ole som hänger i bakgrunden på första bilden. Han är bra den mannen.

Kamratposten

Hej, jag heter Sara och är 20 och ett halvt år gammal och jag har ett problem.
Jag har inga partykläder. Detta är ett större problem än vad man kan tro, särskilt när man har minst en fest/middag/kalas/gettogether i veckan. Vardagskläder tycker jag mig ha gott om, men sen är det stopp.
Vad ska jag göra?
Tacksam för svar.

In my heart it's spring

Jag har lovat bilder på mig från replokalsfesten med cirkustema.
Jag var Leopardkvinnan. Om det tänker jag inte säga något mer förrens jag publicerat bilderna. De får liksom tala för sig själva.
Det stora men-et här är att de behöver grejas lite med. Och jag vet inte ens om det finns ett program för det på den här datorn och i vilket fall så vågar jag mig inte på sånt, så det får bli när herrn har tid. Men det kommer, det kommer.

Jag borde också kunna lova att jag kommer skriva mer här snart.
Varför?
Jo, det heter mobilt bredband som vissa som får nya supermobiltelefoner för hur många pengar som helst i julklapp får med på köpet. Då får jag det mobila bredbandet. Tjoho. (Och om jag ska vara ärlig, spela hur mycket BubbleBreaker jag vill)

If I sang out of tune

Idag njuter jag av min hemmafrutillvaro. Detta för att jag igår var på infoteket och fick information och blanketter och grejor. För att plugga. Efter jul. Hej och hå.

Så då njuter jag idag. Ligga i sängen medans mannen rusar runt och skriver analys, äter frukost duschar och gud vet vad mer. En liten yoga-session, dock ganska oinspirerat. Lite sallad till lunch och nästa steg på dagordningen är att gå och posta brev, samt handla middagsmat. Och, håll i er, vaniljyogurt med choklad. Som smält glass med chokladkross i. Helt fantastiskt gott. Och jag gillar inte ens yogurt.

Någon gång ska det bakas lussebullar och bröd och ja, jag ska göra en julskinka. Mest för att jag aldrig gjort en själv, men också för att det ju är sjukt gott. Tyvärr finns det ju ingen snö så långt ögat når här i Skåneland, men alla fina ljusdekorationer runt om i stan är himla mysiga. Särskilt på Gustav Adolf.

Ett projekt just nu är den trerättersmiddag vi ska ordna ihop och ha på fredag. Mycket tid i köket säger jag bara. Sen är det fest i kollektivet, också på fredag och på lördag ska jag och Daniel resa lite här hemma.

Sen helt plötsligt kommer det vara julafton. Jag vet att det är flera dagar mellan lördag och onsdag, men jag vet också att de kommer försvinna i ett nafs och helt plötsligt kommer det vara julaftons morgon. Förhoppningsvis utan kaos i mitt huvud. För tydligen! Tydligen, så jag ska jag fira jul med Daniels familj. Hos Daniels mamma. Som jag aldrig träffat. Med Daniels mormor, som jag har träffat, och som var den som propsade på att jag skulle med för ' det verkar ju vara lite mer seriöst nu ' .

Mer seriöst nu? Än när? Jämfört med vad?

Gah. Jag samlar krafter. Det kommer gå bra, jag affirmerar för fulla muggar.

Önska vad du vill

" - Vi är bra som vi är, men vi ska bli bättre "

" - Tack för att du säger det här, det är verkligen vad jag behöver höra "

" - Du är min gullenuss "

" - Får jag fria till dig? "

Att få krypa ned nära och bara vara och bara finnas och gråta tills det inte finns någon luft. Att dansa i vardagsrummet, att vika lakan. Att springa iväg och träffa en vän, att ha timslånga samtal. Att planera middagar och fester, att sjunga tills man är hes. Att klä upp sig och festa hela natten. Att klä ned sig och ha filmmaraton. Att göra det fint och städa. Att prata i telefon i timmar, att få kyssar i nacken när man diskar. Att promenera hem i snö. Att busa med en katt och att ta långa varma bad. Att gå på dejt, att läsa spännande böcker.
Att känna sig hemma.

I våra mörka länder

Så var det måndag morgon och första dagen på resten av mitt liv, igen.
Malmö är ljusgrått och frisyren från festen i lördags sitter fortfarande i.
Tydligen ligger det en produktiv vecka framför mig, och det är bra, för det verkar ju alltid finnas tusen saker att göra. Idag har iaf beställt folkbokföringsblanketter, heja mig! Eftersom klockan inte ens är halv nio tycker jag att jag kan unna mig lite vila nu. Ah, det är det där med att skjuta upp saker. Diciplin Sara, diciplin. Ska försöka att inte hamna framför Backpacker, då lär jag ju vara fast för alltid.

Visste ni att det snart är jul?
Jag tror att jag gick igenom samma sak förra året, att jag inte riktigt förstod hur nära julen det var, och sen, vips! så var den över. I år blir det jul i Skåne, med Grisen i stan eller med älskling på landet återstår att se. Är det någon som vill ge mig en bok, ett par bruna tofflor till min nya pjamas eller göra-egna-smycken-saker i julklapp är det bara att höra av sig om man vill ha adressen hit.
Sen ska jag grillera min första egna skinka. Det gäller ju att utmana sig själv.

 

RSS 2.0